Családi Különterem

A magyarországi VR termek közül egyedülálló módon Családi Különtermet is kialakítottunk 30 m2-en, mert gyakorló apukákként pontosan tudjuk kik a legfontosabbak a virtuális valóságban az igazi világban. Családi- és gyerekprogram keretében a többi vendégtől elkülönülten ismerkedhettek a VR világával akár 2 VR szett használatával.

A VR játékok között van rajzprogram, többféle szimulátor, lehet robotkutyát simogatni vagy ügyességi vetélkedőn részt venni. Vannak logikai feladványok és régi idők zsetonos játéktermében is lehet barangolni.

A VR-re várakozók vagy a kisebb gyerekek használhatják mozgásérzékelős XBOX játékkonzolunkat, melyre a legjobb party játékokat tettük fel, a legkisebbeket pedig játszósarok várja igazi, kézzel fogható játékokkal. Étkezőasztalt is betettünk, ahol a gyerekek ehetnek és ihatnak, rágcsálnivalót és üdítőt behozhattok vagy vásárolhattok tőlünk is. Egy finom kávéra pedig vendégeink a felnőttek és az ásványvizet is mi álljuk.

Különtermünk VR játéktere óriási, de hogy ne legyen falon koppanás, a gyerekek nem játszhatnak szülői felügyelet nélkül. Amennyiben első alkalommal jöttök kisiskolás gyermekkel, jelezzétek foglaláskor és inkább csak egy gépet kérjetek, így ha mégsem lenne kellemes élmény a gyereknek, le tudjon pihenni egy babzsákon, amíg Ti kipróbáljátok a VR-t. Úgysem tudjátok megállni, hogy Superman módjára körberepüljétek Manhattant 🙂

Amennyiben tetszett és szeretnétek megosztani a VR élményt a gyerekek barátaival, Szülinapi party rendezésére is lehetőség van.

Close Menu
Chat
 
Chat
 
Chat
+