fbpx
  • CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING

Mire jó egy csapatépítő tréning?

Miért kell gyakorta csapatépítő tréninget tartani egy cégnek? Egyáltalán szükséges a dolgozóimnak csapatépítő tréninget tartani, merül fel a kérdés jó pár cégtulajdonosban. Segíteni szeretnénk azzal, hogy gyorsan és egyszerűen válaszolunk! Igen! A dolgozók teljesítmény szintjének fenntartásához, elengedhetetlen időről- időre csapatépítő tréning megtartása. Nem mellesleg, ha az alkalmazott jól érzi magát, sokkal jobb teljesítményre képes, kisebb a fluktuáció esélye és jó hírét kelti a cégnek. A csapatépítő tréning lehet kültéri vagy beltéri, kommunikáció hatékonyságának növelésére szolgáló játékok, feladatokat alkalmazó, vagy éppen, leginkább élményszerző jelleggel bíró. Sorolhatnánk a végtelenségig a tréning fajtákat. Mi ebben szeretnénk segíteni a cégeket, hogy a csapatépítő tréning ne egy unalmas, már megint tréning érzés legyen, hanem izgalmas és felejthetetlen. Figyelem, ez nem pusztán csapatépítés ez egy megtervezett tréning, melyet szakképzett tréner tart az első perctől az utolsóig és egy átfogó jellemzést is készít a csapattal kapcsolatos tapasztalatairól és javaslatairól. Ami biztos, egy ilyen tréning emlékezetes lesz és a kollégák alig várják a folytatást…

Csapatépítő tréning kitelepüléssel?

Igen mi azt is meg tudjuk nektek oldani! Amennyiben nem szeretnél a csapatoddal bejönni az Ázsia Centerbe, semmi gond, szakértő csapatunk teljes körűen levezényli a kitelepülést, ami akár 4 géppel is lehetséges. Legyen ez külsős helyszín vagy a saját céged irodája. Házhoz visszük neked a VR élményt jobban mondva a VR csapatépítő élményt. Rendezvényszervezőként keresel valami újat ügyfeleidnek, mi vagyunk a jó választás, mert csak a helyszínt kell megjelölnöd és a játék választékot egyeztetned velünk ( akár arra is van lehetőség, hogy specifikusan a rendezvény témájához csatlakozó játékot vigyünk ) a többi a mi dolgunk.

Részletekért keress minket elérhetőségeinken

Csapatépítő játékok

Mint ahogyan látható a többi menüpontban is próbáltuk sugallni a VR MAX hitvallását, ami nem más, mint hogy attól függetlenül, hogy VR játékokkal lehet nálunk játszani, ettől jóval többet szeretnénk adni az ide látogatóknak. Élményszerzésben hiszünk, abban hogy ha valaki itt járt, olyan élményben részesüljön ami emlékezetes marad, és alig várja, hogy vissza jöjjön hozzánk. Nincs ez másképpen akkor sem, ha például céges rendezvényről van szó, és a VR játékok közül a leginkább csapatépítő játékokat választ a társaság. A VR egy különleges játékélmény, ami egyrészt kikapcsolódás, másrészt a csapatban játszható játékok még inkább össze tudják kovácsolni a munkatársakat- barátokat. Mindig törekszünk arra, hogy a legjobbat és legújabbat is tudjuk nyújtani kedves vendégeinknek, éppen ezért a megszokott VR termekben lévő helyektől, nagyobb boxokat biztosítunk a legkiválóbb játékélmény elérésének érdekében. Csapatépítő játék esetén, szükség is van a megfelelő nagyságú helyre, mert miután belelendül valaki a játékba és komoly tétekre is mehet akár a küzdelem, nehéznek bizonyul sok esetben kellően kontrollálni mozgásunkat és szűk térben ez problémát jelentene. Azonban a VR MAX-nál minden adott, hogy ez ne így legyen. A VR MAX csapata elsők között vezette be a vezeték nélküli gépeket, a szabadabb mozgás érdekében, ami ugyancsak az élvezetesebb, zavartalan játékot hivatott biztosítani. Vannak olyan játékok, amiket már 8-an is lehet együtt játszani. Minden korosztály számára megtalálhatóak játékok, nem csak gyerekeknek való, például cukorka lövöldözős, vagy kidobós, hanem minigolf-on át a vérengzős lövöldözősig szinte bármilyen stílusú, egyedül játszható vagy csapaépítő játék megtalálható kínálatunkban. A Google Earth is új jelentést kap, amikor 3D-ben adja vissza például a városnézést. Miután eldőlt, hogy jöttök hozzánk, érdemes megnézni játék kínálatunkat miből lehet választani.

Javasoljuk, hogy a lentebbi linken megtalálható játékokat nézzétek át, mert lehet, hogy egy remek csapatépítő játékot választotok ki kezdetben, de aztán ki szeretnétek próbálni több VR játékot is, így jobb, ha már előre tudjátok mivel szeretnétek játszani. A VR MAX játékmesterei azon lesznek, hogy feledhetetlen élményben legyen részetek. Legyen szó legény vagy lánybúcsúról, céges csapatépítésről, családi programról, megteszünk mindent, hogy úgy és olyat játszhassatok, amitől jobban összekovácsolódik a társaságotok. Gyertek el hozzánk egy jót játszani! A VR MAX csapata szeretettel vár titeket!