fbpx
  • EGYEDÜLÁLLÓ TRÉNINGEK

tréning - VR Max

Egyedi tréningek a VR Max segítségével

A legtöbb cég munkatársai fejlesztésére használ tréningmegoldásokat. Mi szakértő tréner bevonásával olyan lehetőséget biztosítunk ami még hónapokkal később is emlékezetes lesz a kollégáknak. Emellett komplett visszajelzést biztosítunk a tréning alatt tapasztalt csapat dinamikával kapcsolatban.

A VR támogatása, kiegészítése a tréningeken

A virtuális valóság, tér számtalan lehetőséggel szolgál az emberi együttműködés, megoldási stratégia, kommunikáció területén. Ez a teljesen újszerű módszer lehetővé teszi, hogy játékos formában térképezzük fel a résztvevők új feladathoz való hozzáállását, kommunikációjuk hatékonyságát, a csapatban elfoglalt helyüket, problémamegoldásukat. Mivel a helyi adottságok lehetővé teszik, hogy egyszerre többen (max. 8 fő) egy VR programmal játszanak – miközben a tréner és a többi résztvevő minden játékost láthat -, megfelelés, túlgondolás nélkül jöhetnek elő az emberek ösztönös működési mechanizmusai. Az, hogy egy játék alatt hogyan adnak egymásnak instrukciót, milyen módon, érthetően kommunikálnak; a sikereket, sikertelenséget hogyan kezelik, átláthatóvá teszi a csapat együttműködését.  Ezek az információk egyértelmű jelet adnak a tréner számára, hogy hol vannak a kiemelkedő jegyek és hol lehet fejleszteni azokat a területeket, amik a játék folyamatában kiderülnek.

A VR programot a  tréning játékos részeként, és mint szünetben megélt élményként is be tudjuk építeni a foglalkozásba, a szerint, hogy a megrendelőnek milyen igényei vannak, hogy mit szeretne fejleszteni munkatársai számára.

akik már minket választottak…

 

Részletekért keress minket elérhetőségeinken