Gyakori kérdések - válaszok

A válasz megtekintéséhez kattints a kérdésre!

Időpontot legkönnyebben a Foglalás oldal néhány mezőjének kitöltésével foglalhatsz. Ezen kívül elérsz minket telefonon vagy e-mailen a lap alján megadott elérhetőségeken és Facebook Messengeren is. Foglalás előtt javasoljuk nézd meg gépeink és termeink aktuális elérhetőségét a Foglalás oldalon.

Foglalásodról visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre vagy telefonszámra. Amennyiben szeretnéd, emlékeztetőt is tudunk küldeni a foglalásod közeledtével, hogy biztos időben megérkezz.

Az AsiaCenter Nyugati szárnyának első emeletén. A mozgólépcsővel közvetlenül szemben, a panoráma lifttől és a központi lépcsőtől pár lépésre. A bevásárlóközpont címe 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.

Az Asia Center címe: 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.

A belvárosból 20-25 perc alatt érhető el. Az M3 autópályáról kanyarodj le Újpalota felé és menj kb. egy kilométer a Szentmihályi úton!
Parkolás az Asia Center mélygarázsában INGYENES.
A -2 szinten a piros oldalon javasolt megállni, ahonnan mind a panoráma lifttel, mind a hátsóval könnyen eléritek a VRMAX-ot.

Busszal a BKK 224-es járatával az AsiaCenter közvetlenül elérhető.
A BKK 7, 7E, 8E, 108E, 133E, 46 és 146 járatai a Nyírpalota úti végállomásig járnak, amely 5 perc séta.
Használd a BBK Futár alkalmazást utazásod megtervezéséhez.

Természetesen! Tapasztalt, segítőkész játékmestereink várnak, akik beállítják a VR eszközöket és elmagyarázzák azok használatát. Kezdő vendégeink a VR eszközök felhelyezését követően egy oktatóvideót látnak, amely további segítséget nyújt a VR eszközök használatához. A játékmesterrel és a többi játékostársaddal fülhallgatón és mikrofonon keresztül a teljes VR élmény alatt kapcsolatban maradsz.

Jelenleg legfeljebb 4 játékos játszhat együtt, nincsen ennél nagyobb csoportot összekapcsoló játék. Mivel 8 eszközünk van, 2 csoportban 4-4 játékos tud együtt játszani. Vannak egymás ellen és csapatban játszható játékaink is és azokat folyamatosan újakkal bővítjük. Aktuális játékainkból Élmények oldalunkon találsz néhányat.

Az AsiaCenter állatbarát bevásárlóközpont amely engedélyezi látogatói számára jól nevelt házi kedvencek, társállatok behozatalát. A VR MAX Élményközpont is szívesen látja kedvencedet a közös térben és a Különteremben, azonban a játékállásba nem viheted magaddal és nem hagyhatod egyedül. Amennyiben tudsz számára felügyeletet biztosítani, gondtalan élményben lehet részed, egyébként javasoljuk mégse hozd magaddal.
Részletes információért kérjük olvasd el az AsiaCenter házirendjét.

Nem gond a szemüveg, nyugodtan magadon hagyhatod, a VR szemüveg alatt kényelmesen elfér.
Bizonyos kis dioptriájú távollátás esetén a szemüveg letehető, biztonságba tudjuk helyezni amíg játszol.

Epilepsziára való hajlam esetén nem javasolt VR szemüveg használata.

Családi különterem áll rendelkezésre mozgásérzékelős XBOX játékkonzollal a kisebbek és játszósarok a legkisebbek számára míg a nagyok 1 vagy 2 VR gépen kalandoznak.

A Különterem elérhetőségéről és csomagjainkról kérjük telefonon érdeklődj.

Az elérhető VR élményeket tematikus, illetve korosztályonkénti kategóriákba sorolva itt találod.

Hivatalosan 10 éves kor alatt nem ajánlott a VR, de számos fiatalabb gyermek próbálta már és használta gond nélkül.
Amennyiben első alkalommal jöttök kisiskolással, jelezzétek foglaláskor és inkább csak egy gépet foglaljatok, így ha mégsem lenne számára kellemes élmény, át tudjátok venni a gépet amíg ő kipiheni magát vagy éppen XBOX konzolon vigasztalódik.

Terhesség ideje alatt nem javasolt VR szemüveg használata.

Az alkalmazott VR eszközöket speciálisan úgy tervezték, hogy ne okozzanak ilyen jellegű kellemetlenséget. Amennyiben mégis fellépne bármilyen tünet, kérlek jelezd a játékmesternek, akivel a fülhallgatón és mikrofonon keresztül a teljes VR élmény alatt kapcsolatban maradsz.

Minden boxunk alkalmas kerekesszékes vendég fogadására. Üzletünk lifttel könnyen megközelíthető. A parkolóban is található megkülönböztetett beálló.

Close Menu
Chat
 
Chat
 
Chat
+