Gyakori kérdések – válaszok

A válasz megtekintéséhez kattints a kérdésre!

Több játékkal is lehet játszani a játékidő alatt?

A játékidő alatt több VR játékkal is lehet játszani természetesen. Te választod meg melyik VR játékkal szeretnél játszani. A legjellemzőbb az eddigi tapasztalataink alapján például, hogy eljön hozzánk egy csapat és mivel lehetőség van csapatépítő játékokra, egyből azzal kezdenek. Majd miután megvolt a közös élmény utána váltanak, olyan VR játékra ahol önállóan kell megfelelni a kihívásoknak.

Hány fő tud egyszerre játszani együtt egy játékban?

Már van olyan játékunk a VR teremben, amiben 8 –an is tudtok egyszerre játszani. Akár egymás ellen, vagy együtt a gonosz zombik ellen, a döntés a tiétek a lényeg, hogy Ti legyetek a VR terem királyai! Egyébként a legtöbb játékunk, amit csapatban is lehet játszani 2 – 6 főt ölel fel. Egyedülálló módon Budapesten VR játékok tekintetében mi rendelkezünk 6 külön játéktérrel. Nem mellesleg VR játékban nagyon fontos a megfelelő tér nagysága a játék élmény kiteljesedése miatt és nekünk Budapest VR termei közül a legnagyobb a játékterünk.

Milyen játékok játszhatók csapatban?

Lentebbi listában láthatjátok mely VR játékokat javasoljuk csapatépítő játék gyanánt, azonban ajánlatos szétnézni teljes körűen a VR terem nyújtotta lehetőségekben, mivel nem biztos, hogy megtalálod a listában azt a stílusú játékot ami a Te világod leginkább! Azonban folyamatosan frissítjük a VR játékokat, lecsapunk az újdonságokra, ezért ne kövesd el azt a hibát, hogy csak felületesen nézed át a weboldalunkat. Próbáltunk ebben is a legtöbbet kihozni a dologból és egy- egy helyen szándékosan nem megadni minden infót adott játékról, mert ha te magad nézel utána, lehet pont akkor találod meg, a számodra leginkább tetsző VR játékot! VR MAX csapata pedig áll készséggel rendelkezésedre bármilyen kérdés merüljön fel!

Hol vagytok megtalálhatóak?

A VR MAX VR terem Budapesten a 15. kerületben a Szentmihályi Út 167 – 169 –ben megtalálható az Ázsia Center Nyugati szárny 1. emeletén.

Lehet-e helyszínen játékot választani vagy előre el kell dönteni?

A VR terem azért van, hogy jól érezd magad, tehát nincs semmilyen szabály, ami a játékodat és a VR élményedet korlátozná. Akkor és azzal játszol amíg itt vagy, amivel akarsz! Azonban az a tapasztalatunk, hogy sokkal jobb, ha már otthon tájékozódsz a VR játékokkal kapcsolatban, hiszen, mint minden játékban úgy a VR terem játékai között is rengeteg féle stílus megtalálható. Van II. világháborús, lövöldözős, logikai készség fejlesztő, ügyességi, sportolós VR játékunk is, és pont a rengeteg választási lehetőség miatt, sok időt el lehet vesztegetni, a VR játék kiválasztásával. Érdemes már tudni ezért előre, melyik VR játékkal / VR játékokkal szeretnél játszani. DE! Ne aggódj, mint általában mindenki, úgy valószínűleg Te is még rá fogsz tenni 30 percet vagy egy egész órát legalább a játékra! J Ha már voltál budapesti VR termünkben tudod miért mondjuk ezt, ha pedig első VR élményed lesz nálunk, akkor tuti többet fogsz játszani mint tervezted! Nehéz abba hagyni az ennyire király játékokat, nemsokára megtapasztalod!

Mennyi a minimális foglalható idő?

A minimális foglalható idő egy óra, de ki lehet bővíteni 30 perccel, egy órával, vagy akár több órával is.

1 fő egy boxban játszik vagy lehet többen egy boxban játszani?

Egy fő egy boxban játszik, mivel két vagy több játékos esetén az érzékelők sem tudnának maximálisan jól működni, illetve zavarnák is egymást a VR játékosok. Egy fő egy box, annak ellenére hogy a budapesti VR termek közül nekünk a legnagyobb a játékterünk ami a boxok méretét illeti. A VR terem a VR MAX célja nem lehet más, mint hogy maximalizálja a játékosok VR élményét és jelen pillanatban ez ebben a formában kivitelezhető.

Hány fő jöhet maximum egy időben?

Ez az egyik legfontosabb kérdés, mert itt nem csak magát a kérdést szeretnénk megválaszolni VR termünkkel kapcsolatban, hanem a VR MAX szellemisége is átadható. A VR MAX csapatának nem csupán az volt a célja, hogy VR játékokat biztosítson a VR játékok szerelmeseinek. A cél a közösségi élmény elérése és fokozása, az, hogy ha eljöttök ide a munkatársakkal csapatépítő tréningre, vagy nálunk tartjátok a legény / lány búcsút, netán szülőknek mutatnátok meg mennyire cool a VR, úgy menjetek ki az ajtón, hogy alig várjátok a legközelebbi alkalmat a játékra, mert annyi élménnyel és sztorival gazdagodtatok. Éppen ezért alakítottuk ki akkorára a boxokat amekkorák! A budapesti VR termek legnagyobb játékterületű boxai nálunk találhatóak. Nem csak azért, hogy maga a játékos kényelmesen elférjen, hanem azért mert jó ott állni a legjobb barátom mellett és kiröhögni, hogy nem mer lelépni a teraszról, miközben tudja, hogy egy VR játékban van benne és az ég világon semmi sem történik, ha megteszi azt a lépést. Majd pedig tök jó, hogy a barátom akit kinevettem, ugyanúgy ki tud gúnyolni engem, lehet még sokkal nevetségesebb szituáció miatt. Jó az, amikor nézem a képernyőn, hogy pár perc bénázás után, a spanom átment Ronin-ba és úgy vágja, darabolja, szabdalja, szurkálja apró darabokra az indokolatlanul gyors pop zenére a kockákat, hogy rájövök lehet Ő az Utolsó Szamuráj 2 következő fő szereplő jelöltje. A lényeg, hogy jöhettek 16 –an is akár, mert míg a többiek játszanak ( maximum 8-an egy időben ) addig tudunk biztosítani számotokra más játékokat a VR MAX közösségi terében, de higgyétek el inkább a barátaitokat fogjátok nézni hogyan játszanak! Nálunk pedig mindenre van bőven hely! A VR teremnek van egy varázsa, hidd el, ezt ki kell próbálni!

Klubkártyára, ajándékkártyára van lehetőség?

Ajándékkártyát bármekkora összeggel vagy ponttal, idővel fel lehet tölteni és bármeddig fel lehet azt használni.

Melyik VR játékban lehet egyszerre a legtöbben játszani?

VR játékok közül most a Serious Sam 3 az, amiben a legtöbb VR játékos egyszerre tud játszani és a legjobb játékélményt tudja nyújtani.

Vezeték nélküli VR játék konzolokkal és gépekkel lehet játszani?

Igen, nálunk kizárólag vezeték nélküli konzolok találhatóak, elsőként váltottunk a jobb VR élmény elérése érdekében, a VR játékok ezen fejlesztésére. Ami kiváló döntésnek bizonyult, ugyanis imádják a VR játékosok!

Melyek a legnépszerűbb VR játékok melyiket ajánljátok első alkalomra?

A VR terem legkeresettebb / legnépszerűbb VR játékai :

  • Pavlov
  • Pierhead Arcade
  • Escape Room 8
  • SmashBox
  • Rawdata
  • Keep Talking
  • Bemsquad
  • Payday 2.
  • Front Difences
  • Serious Sam

Többször is hangsúlyozzuk a weboldalunkon mint láthatod, hogy mindenképpen böngészd át a weblapot is és a VR játékok listáját is, mert lehet éppen keresgélés alatt találod meg az igazit. Fentebb a legnépszerűbb VR játékokat találjátok, a lentebbi linken pedig a VR MAX VR terem teljes VR játék listáját. Jó válogatást!

A VR teremben Google Earth-t is lehet használni?

Igen a Google Earth is megtalálható természetesen a VR teremben, nem mellesleg az egyik legkeresettebb program a VR –ban.

Iskolák is mehetnek hozzátok nagy csoporttal?

A VR MAX VR terme nyitva áll minden korosztály és minden csoport, társaság, iskola számára. Remek program és élmény lesz akár játszani jöttök, akár a Google Earth-ben szeretnétek körbenézni a világban földrajzórán. Itt fel is hívnánk az iskolák figyelmét, hogy érdemes minél előbb lefoglalni a helyeket az osztályok számára, mert a tanév kezdete után várhatóan hamar megtelik majd a naptárunk! Szórakozás az elsődleges szempont amiért hozzánk jönnek, diákok, felnőttek, stb. , de a Google Earth-ben 3D –ben megnézni azt amiről földrajzórán hallasz, egy egészen kivételes élmény lesz! Nem mellesleg láttuk már néhány tanár – tanár néni tátva maradt száját is a Google Earth-től és magától a 3D élménytől! Úgyhogy biztosra veheti kicsi és nagy hogy a VR MAX –nál töltött idő, bekerül majd az év végi emlékezetes és vicces videók közé.

Mikor érdemes lefoglalni a helyet, ha csapatépítő tréninget szeretnénk nálatok tartani?

Jellemzően a legtöbb cég, decemberben tartja év záró buliját és akkor már egy füst alatt a csapatépítő tréninget is erre az időpontra teszik. Pontosan ezért, ha ti is decemberben akarjátok tartani a csapatépítő tréninget, céges rendezvényetek, évzáró bulitokat, akkor minél előbb már október környékén érdemes lefoglalni az időpontokat, mert nagyon hamar betelnek az időpontjaink a legkeresettebb időszakokban. Nyáron szintén nagy a nyüzsi, ez a második legkelendőbb időszakunk a céges partykra, céges rendezvényekre, csapaépítő tréningre, itt is érdemes legalább egy hónapra előre gondolkodni. A többi időszakban, pedig 1-2 héttel előre lehet foglalni jellemzően a VR terembe időpontot.