fbpx
  • Vezeték nélküli minden gépünk így az óriási termekben tényleg szabadon mozoghatsz.
    Remek játékokat játszhatsz egyedül vagy barátokkal csapatban 8 eszközön egyszerre.
    Méreteink alapján is a legnagyobbak egyike vagyunk és minden gépünk dupla videokártyás.  
    A legújabb és legnagyobb felbontású szemüvegeket is kipróbálhatod (HTC Vive PRO). 
    Xtra szuper szülinapot vagy csapatépítést tartanál? Különtermünk rendelkezésedre áll.

Kicsit bővebben rólunk…

A VR MAX Magyarország egyik legnagyobb virtuális valóság játék- és élményközpontja, ahol több mint 340 négyzetméteren, a legmodernebb VR eszközökkel felszerelt 8 játékállással várunk Téged és Családodat, barátaidat, kollégáidat.

Legyen szó egyéni vagy csapatjátékról, születésnapi rendezvényről, családi vagy baráti összejövetelről vagy csapatépítésről, garantáljuk, hogy játékmestereink segítségével a játék ideje alatt elhagyod a földi valóságot.

Amennyiben családodat szeretnéd meglepni egy VR-élménnyel, 30 négyzetméteres Családi Különtermünk áll rendelkezésedre, ahol VR eszköz mellett a kisebbek mozgásérzékelős XBOX játékkonzolon tudnak játszani, míg a legkisebbeket játszósarok várja.

Ezen felül 12 személyes asztal és székek állnak rendelkezésre, ahol Szülinap vagy Csapatépítés rendezvény során fogyasztani lehet. Csomagjaink részleteit többi oldalunkon találod.

Kockáknak…

HTC Vive PRO szettjeink HTC vezeték nélküli eszközzel, HTC Vive szettjeink TPCAST vezeték nélküli eszközzel szereltek. HTC Vive PRO-kat óriási, 4.2 * 3.8 méteres játéktérben használhatod, Családi Különtermünk VR játéktere és XBOX játéktere is 3 * 4 méteres, többi játékterünk 3 * 3 méteres. A virtuális tér természetesen kicsit kisebbre van beállítva, hogy senki ne koppanjon a szoba falán.

HTC Vive PRO-t kiszolgáló gépeink Intel i5 8600K CPU processzort, 1TB SSD tárat, 16GB memóriát és ami a legfontosabb, minden gép játékhoz fejlesztett dupla videokártyát kapott, méghozzá ilyet: Nvidia 1080 8GB OC GDDR5 Gaming Edition.

HTC Vive gépeink Intel i5 7600K és AMD 1700X processzorosak és szintén mind dupla videokártyás.

Hogy találsz meg minket?

Az AsiaCenter Nyugati szárnyában az 1. emelet közepén található a VR MAX Játék- és Élményközpont.

NYITVA TARTÁS

Hétfő:
12:00 – 20:00
Kedd:
12:00 – 20:00
Szerda:
12:00 – 20:00
Csütörtök:
12:00 – 20:00
Péntek:
12:00 – 20:00
Szombat:
10:00 – 22:00
Vasárnap:
10:00 – 22:00

Előre egyeztetett időpontban rugalmasan nyitva tartunk.

Tömegközlekedéssel:

Busszal a BKK 224-es járatával az AsiaCenter közvetlenül megközelíthető, a 7, 7E, 8E, 108E, 133E, 46 és 146 járatokkal a Nyírpalota úti végállomástól 5 perc séta. Tervezd meg tömegközlekedési utadat BKK Futárral.

Autóval:

Az M3 autópályáról Újpalota felé gyere egy kilométert a Szentmihályi úton vagy használd a Google Térképet.

A parkolást ingyenesen és fedett helyen megoldhatod az AsiaCenter-ben. Itt nem kell vadászni a parkolóhelyeket, mert mindig találsz egyet ahol nyugodtan ott hagyhatod az autót.