fbpx
  • Ajándékozz VR élményt szeretteidnek!

    Szeretnél 1 órát ingyen játszani? Hozd magaddal az ajándékkártyád, vagy kérj egyet kollégáinktól ha még nincs sajátod, és mi az itt eltöltött időd után jóváírunk rajta + 15 percnyi játékidőt ajándékba! Így az 5. alkalommal már ingyen játszhatsz 1 órát.

Amennyiben magával ragadott a virtuális élmény hozzánk érdemes visszajönni. Ügyfélkártyánk segítségével akár ingyen is játszhatsz! Minden nálunk eltöltött játékóra után pontokat írunk a kártyádra így a 10. játékóra után 1 játékórányi pontod lesz amit felhasználhatsz a következő alkalommal, vagy akár gyűjtögetheted is tovább, így akár órákat is játszhatsz ingyen majd.

A kártyának semmilyen díja nincs számodra, teljesen ingyen igényelheted üzletünkben csak egyre kell odafigyelned, hogy hozd magaddal minden alkalommal.

Szeretnéd megajándékozni ismerősödet, barátodat VR játék élménnyel? Erre is remek lehetőség ügyfélkártyánk mert akár játék órákkal is fel tudjuk tölteni neked és a megajándékozott utána is tudja gyűjteni rá az értékes pontokat.

VIP kártyát szeretnél? Erre is van lehetőség de ezért már neked is tenned kell. A VIP kártya részleteiről érdeklődj üzletünkben mert ezt csak személyesen tudjuk elmondani.

Darts akció - VR Max

Darts akció – VR Max

Akción keretében már az igénylés pillanatában tudsz pontokat gyűjteni a kártyádra, ha profi vagy a dartsban akár 180 percet is ráírunk a kártyádra nincs más dolgod csak dobni és már a következő alkalommal lejátszhatod az akkor “dobott” perceket.

Részletekért keress minket elérhetőségeinken