fbpx
  • ÜGYFÉL és AJÁNDÉKKÁRTYA

Amennyiben magával ragadott a virtuális élmény hozzánk érdemes visszajönni. Ügyfélkártyánk segítségével akár ingyen is játszhatsz! Minden nálunk elköltött 10 Ft után 1 pontot írunk a kártyádra és 100 Pont felett ez 1000 Ft-ra vált amit felhasználhatsz a következő alkalommal, vagy akár gyűjtögetheted is tovább, így akár órákat is játszhatsz ingyen.

A kártyának semmilyen díja nincs számodra, teljesen ingyen igényelheted üzletünkben csak egyre kell odafigyelned, hogy hozd magaddal minden alkalommal.

Szeretnéd megajándékozni ismerősödet, barátodat VR játék élménnyel? Erre is remek lehetőség ügyfélkártyánk mert akár játék órákkal is fel tudjuk tölteni neked és a megajándékozott utána is tudja gyűjteni rá az értékes pontokat.

VIP kártyát szeretnél? Erre is van lehetőség de ezért már neked is tenned kell. A VIP kártya részleteiről érdeklődj üzletünkben mert ezt csak személyesen tudjuk elmondani.

Darts akció - VR Max

Darts akció – VR Max

Akción keretében már az igénylés pillanatában tudsz pontokat gyűjteni a kártyádra, ha profi vagy a dartsban akár 180 percet is ráírunk a kártyádra nincs más dolgod csak dobni és már a következő alkalommal lejátszhatod az akkor “dobott” perceket.

Részletekért keress minket elérhetőségeinken