fbpx
  • Ajándékozz VR élményt szeretteidnek!

    Ajándék kártyádat most plusz 1 órával feltöltjük az általad vásárolt idő felett!

A karácsonyi ajándékkártya megvásárlásával kapcsolatos teendők és tudnivalók:

1.   Küldj nekünk egy e-mailtfoglalas@vrmax.hu e-mail címre, amelyben leírod, hogy:

          hány ajándékkártyát szeretnél;

      az ajándékkártyára hány játékórát szeretnél feltölteni (egy játékóra 3.990,- Ft-ba kerül, amit most megtoldunk további egy ingyenórával:)

    személyesen szeretnéd átvennia kártyát, vagy postázzuk el Neked. Postázás esetében kérlek add meg a nevet és a címet, ahova küldhetjük az ajándékkártyát. 

2.   Személyes átvétel esetében fáradj be hozzánk, és a helyszínen átadjuk Neked ajándékkártyádat. A helyszínen készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni, de utalni is tudsz előzetesen (lásd lejjebb). 

3.  Postázás esetében kérjük, hogy utald el az általad választott órák összegét  az alábbi adatokkal:

–    kedvezményezett: VRMAX Technologies Kft. 

–    bankszámlaszám: 11715007-21514508

Az ajándékkártyákat számlával együtt az utalás beérkezését követő munkanapon postára adjuk.

Amennyiben magával ragadott a virtuális élmény hozzánk érdemes visszajönni. Ügyfélkártyánk segítségével akár ingyen is játszhatsz! Minden nálunk elköltött 10 Ft után 1 pontot írunk a kártyádra és 100 Pont felett ez 1000 Ft-ra vált amit felhasználhatsz a következő alkalommal, vagy akár gyűjtögetheted is tovább, így akár órákat is játszhatsz ingyen.

A kártyának semmilyen díja nincs számodra, teljesen ingyen igényelheted üzletünkben csak egyre kell odafigyelned, hogy hozd magaddal minden alkalommal.

Szeretnéd megajándékozni ismerősödet, barátodat VR játék élménnyel? Erre is remek lehetőség ügyfélkártyánk mert akár játék órákkal is fel tudjuk tölteni neked és a megajándékozott utána is tudja gyűjteni rá az értékes pontokat.

VIP kártyát szeretnél? Erre is van lehetőség de ezért már neked is tenned kell. A VIP kártya részleteiről érdeklődj üzletünkben mert ezt csak személyesen tudjuk elmondani.

Darts akció - VR Max

Darts akció – VR Max

Akción keretében már az igénylés pillanatában tudsz pontokat gyűjteni a kártyádra, ha profi vagy a dartsban akár 180 percet is ráírunk a kártyádra nincs más dolgod csak dobni és már a következő alkalommal lejátszhatod az akkor “dobott” perceket.

Részletekért keress minket elérhetőségeinken